På Kattis när ingen är där

_688
Från alla håll kommer missar tassande fram och kollar ”Har nån lagt lite räkor kvar från årsmötets smörgåstårta igår nånstans åt oss?”
_689
Mjau, det fanns några stycken godbitar att hitta i skålar här och där!
_691
Nu tar vi och gör fint tills det är öppet hus! Svansborsta hyllorna och nospolera er själva… Hoppas det kommer många människor klockan ett!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *