Gillar du också fotboll?

Jag undrar fortfarande vart den tog vägen, den här fotbollskatten:ma
…Den som vore så snabb i tassarna förresten…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Gillar du också fotboll?”

    1. Mjau, men det lustiga är att om man tittar på filmen så ser katten inte alls skräckslaget panikstressad ut – bara lugnt förflyttande genom publikhavet som om den varit med där förr!?
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *