Matte har vårstädat rabatten

Precis bredvid vår port står ett stort skräpande träd, och vid dess fot är en liten plätt till rabatt. Förra året fick matte rätt hyfsad ordning på den lilla planteringen, med lite bidrag i form av plantor från vår hyresvärd. Men nu har snön som skottats ned från taket mosat det mesta, och idag har matte räddat vad som räddas kan efter att snöhögen smält bort. Hoppas att det kan bli fint igen lite längre fram i vår/sommar… Rabatten har idag fått nya kantstenar och allt skräp är bortstädat. Vårpirr i tassarna!

Så här såg det ut i juli när allt var nyplanterat:imgb1b
Två risiga gamla lavendelplantor har ansats hyfsat, en klematis får klättra på trädet, några perenner som färgklickar och nya skott av vintergröna som kan få bli marktäckare sedan. Matte har gömt fullt av lökar i jorden och vad det blir av dem har vi ingen aning om, det blir en överraskning denna vår! Eder Vivalla Fluff Reporter lovar att bevaka och återkomma med rapport!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Matte har vårstädat rabatten”

    1. Så klart vi tassar lite! Vi har en extra ruta på andra sidan porten också där det är mer fritt fram att krafsa, för det ligger barkmylla och den känns så gott att gräva i!
      NosPuss Wikki

    1. Mjau, matte är lite bekymrad över vad som kan ha farit illa – men det är bara att vänta och se!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *