Ett hem åt Missan efterlyses!

Bor du i Faluntrakten och kan öppna din dörr och ditt hjärta för en öronlös kattdam med hög spinnfaktor?

missanb
Ta dig i så fall en titt på Missan här! ”Helt klart är att hon är en kattflicka i sina bästa år med rena vita tänder och ett hjärta av guld” – Pia på Dalarnas Tidning berättar om henne och hennes räddare Bertil. Å, jag önskar så att jag kunde dela ut en KattHjälteMedalj till honom – han har låtit Missan bo i sin stuga i lugn och ro, och åkt dit varje dag och pysslat om henne! Och nu söker denna förtjusande katt ett nytt hem (För Bertil tycker att hon behöver sällskap av någon som är hemma lite mera) så kontakta Pia på telefon 023-195 35 eller mejla pia.persson@dt.se
missan1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Ett hem åt Missan efterlyses!”

 1. Jaaa, en KattHjälteMedalj till Bertil, vi nominerar honom också! Söta lilla Missan *kurr kurr*…

  1. Längesedan dock vi hade en vinter som gick så hårt åt utekatters öron som på alla stackare i år..
   BragdGuld till Bertil, så klart!
   NosPuss Wikki

 2. Ja, den mannen är verkligen värd att nomineras både till det ena och det andra.
  Hoppas den söta katten får ett nytt hem. Hon verkar dock redan ha ett bra hem med någon som bryr sig om henne.

  1. Mjau fast kanske han har rätt i att hon ska ha mer sällskap… Det verkar vara en person med hjärtat på rätt ställe!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *