KATTematik

bigcounter
Horribla högar med siffror hoppade upp i min hjärna i morse när jag vaknade. Jag hade drömt att jag fick en sardin för varje bloggkommentar och de låg i drivor från hallen ända in i sovrummet, och husse var jättearg, för de luktade inte gott…

När jag vid det här laget skrivit över 3 000 blogginlägg, och fått en eller ett par, ibland många fler, kommentarer per inlägg, så skulle det kunna röra sig om över 5 000 kommentarer! Det ni! Skulle bli en rejäl hög sardiner!!!

fisch
Puh, tur att det var en dröm…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “KATTematik”

    1. Mjau, de håller sig bättre dessutom… Bra idé, Sippo! Då har jag just tjänat en Dentabit…
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *