Tänk vad mycket man ser från ett köksfönster….

katthemmet__suttarboda_b
Undrar vad kissen i fönstret mitt emot heter…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tänk vad mycket man ser från ett köksfönster….”

    1. Mjau, i så fall skulle ju Snuffe ha flyttat till Örebro utan att du märkt det, och så är väl inte fallet? *fniss*
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *