Hjärnbränna? Tass-överslag? Nä då…

defd
En vanlig dag i Wikkis liv:
 • Schasa upp människorna på morgonen och se till att de ger mig frukost

 • Gå ut på balkongen fram och tillbaka 3-4 gånger

 • Slå på datorn och kolla bloggen, skriva ett par inlägg och besvara kommentarer

 • Power-nap

 • Gå på lådan, tassa fina figurer i sanden

 • Äta lunch

 • Busa med Nova och leka tasskull

 • Ligga i tornet och fundera ut nya blogginlägg

 • Sova middag

 • Granska klorna och putsa morrhåren, släppa lite pälsbollar

 • Skriva ett blogginlägg, researcha och svara på mail

 • Stretcha, kloa vardagsrumsmattan, jaga en rasselråtta

 • Ta emot matte som kommer från jobbet

 • Tigga mat

 • Springa ut och in från balkongen 18 gånger

 • Tigga mat

 • Busa med Nova

 • Tigga mat, 5 turer till balkongen

 • Gå på lådan

 • Få matte att städa lådan

 • Ta emot husse som kommer hem

 • Tigga mat

 • Äta lite grann

 • Sova mellan matte och datorn

 • Nattsudda och skriva blogginlägg och kommentarer

Jag har faktiskt summerat hur mycket jag skrivit i min blogg sedan starten den 14 oktober 2007, och det blev 3 218 publicerade blogginlägg, och 54 utkast. Så ingen kan väl direkt säga att jag ligger på latsidan alltför mycket?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Hjärnbränna? Tass-överslag? Nä då…”

 1. Du är fantastisk! Tänk vad du hinner med mycket, vi tassar ju bara en gång om dagen och har fullt upp det! Nosbuff

  1. Mjau, jag önskar att jag hunnit med mer… men ni missar ska ju hinna få en chans att läsa och sedan vila ögonen också?!
   NosPuss Wikki

 2. Wikki du är den flitigaste katten vi känner : )

  Ha en bra helg! Vi sover, hi hi hi! Så vi kan busa på natten!

  NosPuss Sven och Siggan

 3. Verkar vara ett lojt liv förutom de där 3218 inläggen. PUH säger jag. Inte konstigt att du behöver nappa ibland eller hämta lite luft 22 ggr/dygn på balkongen.Kan behövas mycket frisk luft till alla dessa tankar som skall sättas på pränt.

  Ha det bäst och Puss på din söta nos.

  Nalle

  1. ”Lojt”?! Matte säger att jag driver henne till vansinne ibland genom att vara så ”På!!!” Konstigt? Är inte alla katter så?
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *