Sippo i mitt hjärta

sippo5
Nu har jag hängt upp detta foto av min favorit Sippo – det blev inte över vattenfontänen som jag tänkte först, för där var ju sådana där väggplattor som man inte får sätta tavelspikar i… Så det fick hamna vid matskålen i sovrummet istället! *spinner*

Tack Sippos husse för att du tagit så fin bild!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Sippo i mitt hjärta”

  1. *trampar förläget* Men Wikki då. Du sätter ju nästan mitt lurviga hjärta i brand. *tassen för bröstet* Husse hälsar att det var så lite och att han är glad över att du gillade den. Nu måste jag nog gå och ta mig en stärkande Dentabit.

  2. Skulle kanske inte riktigt passa sig för oss killar att beundra Sippo som tavla på väggen ovanför Matskålen, men vi kan ju göra en Wikki tavla istället. Tasskram

  3. En jättefin bild på Sippo. Han ser så mysig ut där han ligger.

    Men Wikki, vad är de du jamar. Inte är ja så snygg heller. Du e en jättefin kattjej ju Wikki.Ja skulle ju bara kunna dö för att ha en sådan päls med så mycket naturlig volym ju.

    1. Mjau du Nea, jag tycker du är otroligt tjusig och elegant… Pälsvolym….nja det blir väldigt mycket tovor också. *suck* Antar att det är med oss katter som med människor – man skulle vilja kunna byta stil ibland?
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *