Bröderna Bus kattlåda-låda

Titta vad fiffigt snyggt man kan gömma sin allra privataste kattlåda!buslda
buslda1
Sanden stannar till större delen kvar inuti ytterlådan, det är diskret och fräscht, och minsann får också påfyllningspåsen/kartongen plats vid ena kanten!
buslda2
Jag är riktigt beundrande hur praktiskt de norska skogkatterna Janssons och Pejsts (Ja , egentligen har de ju så där underbart vackra stamtavlenamn, men Jansson och Pejst är deras Riktiga Namn!) händiga människor ordnat smakfullt lådarrangemang. Nu har ni veckans pysseltips fixat, ni andra som blir inspirerade!

Tack för lånet av bilder från er sida, Bröderna Bus!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Bröderna Bus kattlåda-låda”

 1. Vilken smart lösning. Det där ska jag klura på om man kan göra nåt liknande själv. Var ju riktigt snygg dessutom så man kan ha den överallt.

  1. Jo minsann – om jag bara kunde komma på var jag sett den där ytterlådan, hm….
   TassKram Wikki

 2. Vad smart sa matte. Det får vi tänka på. Förstår inte alls vad hon menar för var ska sanden vara om inte utanför??Tasskram

 3. Wikki! Du är för härlig! Vår matte går just nu i sådana tankar för lillmattis är så snabb med sina mask-steg! Det här inslaget är till OSS! TACK! Det är i alla fall en idé!

  Signe gillar med bilden av Sippo ovan : ) Spinner så fin han är!

  TassKram från Sven och Signe

  1. Mjau, det har ni rätt i, kattvänner! Låda i lådan är ju ett smart drag när man har en lillhuss/lillmatte som inte vet riktigt vad man ska ha en kattlåda till!!
   NosPuss Wikki

 4. Matte viskar att lådan kommer från IKEA och heter ”HOL”, den har precis kommit in i sortimentet igen efter att ha varit borta några år.

  Sedan det där med att inte kunna sprida sand på golvet längre; det är ju bara att vara fantasifull, det finns såååå mycket annat man kan dekorera golvet med så att tjänstehjonen har något att roa sig med!

  1. Mjau minsann, det är viktigt att hålla sina människor ordentligt sysselsatta!
   Då ska vi hålla utkik efter HOL! Tack för tipset!
   NosPuss Wikki

  1. Det är jag som tackar Bröderna Bus som delar med sig av sin privata låda! =^:^=
   NosPuss Wikki

 5. Smart idé och jättefint utförande! *klappar tassarna* Matte blev nog lite sugen på att fixa till en sådan. Vi tycker att en av våra lådor, den täckta, har för låg takhöjd. Alltid när matte spolar på lådan kommer vi springande och passar på, för då kan vi sitta mer upprätta när locket är avtaget. Kurr och burr.

  1. Mjau, man kan bli rätt klaustrofobisk i vissa kattlådor – kan knappt vända sig och parkera svansen… Och är man fler katter som ska nyttja samma låda kan det vara riktigt besvärligt att pricka rätt lediga grop! Är man sedan en sådan som Nova, som ska gräva sig enda ned till botten av kattlådan innan det går att göra nåt, dåflyger det mycket sand!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *