Svartvita sökare

Om du gillar mig, bloggkatten Wikki, och min fina kompis Sippo, så kanske du har plats i ditt hjärta och hem för en egen svartviting?

hemingway
HEMINGWAY finns på Gotlands katthem. Han beskrivs som ett storvuxet charmtroll med bestämda åsikter, född ca 2007, kanske lite rädd vid hastiga rörelser och behöver ett hem med tid och tålamod, det kommer belönas!
kurtsinai1
Kurt och Sinai är trygga med varann. Båda kommer från en jättekoloni med nästan 70 katter utanför Julita. När de kom till katthemmet var de ganska otrygga, men när personalen såg hur de sökte sig till varann så fick de flytta ihop och sedan dess är Sinai och Kurt oskiljaktiga!
lillstina
Lill-Stina satt i en transportbur som dumpats utanför djurhemmet Tassebo. En lekfull dam, som dock inte är så förtjust i andra katter.
stighelmer
Stig-Helmer är en kelen kille i sin bästa ålder, född 2005. Han tycker verkligen om att gosa! Du kan träffa snyggingen på Djurhjälpens katthem i Vaxholm.
simba
Simba är en charmig ungkatt född i maj förra året. Hans favoritställe är en kökslåda som jourhemsmatte måste lämna halv utdragen, så att Simba kan sova där… om han inte sover PÅ matte, förståss!

majasept

Maja, 9 månader, finns hos Katthjälpen i Malmö. Hon och hennes syster Alice skulle skjutas av kommunjägaren men Katthjälpen ingrep räddade mamman, alla syskonen och de andra katterna. Maja är en lekfull och klappvänlig liten dam, trots att hon är född ute. Hon längtar inte alls tillbaka till utelivet.

 Nå, vilken svartvit kisse har vunnit ditt hjärta?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Svartvita sökare”

 1. Åååååååå….Vilka godingar!!! ?…Tyvärr kan jag inte ha fler kissemissar 🙁
  Håller ”tassarna” för Kärleksfullla,trygga Hem till dem….

  1. Annmi, ibland vill ens hjärta ge plats för alla hemlösingar och hittekatter – men man förmår inte rädda alla själv. Det är därför jag hoppas att min blogg kan bana väg för åtminstone någon enda misse! Då är det värt allt jobb att skriva!
   TassKram Wikki

 2. Ja, vilka sötisar. Vet inte hur många gånger (per dag…?) Man försöker vända och vrida på situationen att ta hand om en hemlös kise. Men det måste ju innebär att situationen för de kisar som finns (och är högt älskade) i hemmet redan inte blir sämre och att den lille/lilla man ska ta hand om får det riktigt bra, så att det inte bara blir en självisk hanling för att dämpa sitt oroliga samvete. Då är det väl bättre att försöka hjälpa på alla de andra sätt man kan t.ex. vara fadder, skänka gåvor och/eller vara ett stöd på annat ev. handgripligt sätt, att verka för att verkligen hitta ett riktig brahem, det rätta permanenta hemmet som dessa underbara kisar absolut ska ha rätt till. Men också genom att göra som du Wikki, att här på och genom din blogg
  :-). Kram & tasskram från oss

  1. Ni har så rätt – det är viktigt att det är balans i ett hem med fler katter, så att alla mår bra. En del missar trivs perfekt i storflock, en del klarar bara 2-3 kompisar, sedan blir det stress. Och då får man som ni säger, hjälpa till på andra sätt!
   Hemma hos oss är det precis lagom med mig och Nova. Men jag lånar då ut matte till Katthemmet ett par gånger i veckan till kattpass eller öppna hus, och då bidrar ju det!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *