Knasighetslösning: Kopiera till nytt inlägg

Jaha, nu fick jag i alla fall upp en av texterna jag skrev igår… (Förlåt husse att jag frustrationsklöste lite först på tapeten i hörnet i sovrummet!) Jag fick helt enkelt kopiera hela texten plus bild och länkar i html och lyfta över till ett helt nytt inlägg, så gick det att publicera sedan, och skrota det gamla inlägget.

Dumma gamla blogg, men jag tycker om dig ändå!

notthebrightestkittenbycme

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *