My Noble Nose

whiterosekittyanimated
Det finns en och annan kisse med NästanWikkiMönster på nosen! Men som tur är finns det bara en av Mig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “My Noble Nose”

    1. Åh tack så mycket! Fast ibland känns det som att jag bara bloggar så tråkiga tragiska och tjatiga saker! Tänk om det hade varit mer glamouröst att vara bloggkatt!? *tindrar med ögonen*
      Men jag är SÅÅÅ NÖJD med alla vänliga kommentarer, de är lön för mödan!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *