Matte på äventyr med häftiga djur

suttarboda_b1
Semilånghårig höglandskopojke… visst är han cool!??! *spinner*
katthemmet__suttarboda__large

Matte träffade dessa lurviga skönheter vid Suttarboda, där de gör en insats som betande naturvårdare! Där fanns en alldeles nyfödd kalv också, inte många timmar gammal:

katthemmet__suttarboda_1
Och de nya lammen, knappt dagsgamla, var så mjuka och gosiga:
katthemmet__suttarboda_b_large
Tänk att det kan vara så gott att snutta på allt? *kattleende*
katthemmet__suttarboda__large2
Undrar om de vill ha en stall/lagårdskatt där i Suttarboda??! Hmmm…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Matte på äventyr med häftiga djur”

 1. Underbara, det här har vår matte lovat oss att hon skall göra med lillmatte! Kolla på djur, bo på bondgård. Men vad skall vi göra då?

  Tasskramar från Sven och Signe

  1. Men Sven och Signe, det kan väl ni också göra, bo på bondgård? Man kan faktiskt vara innekatt på en sådan också – eller ha en stor härlig kattrastgård! Lillmatte och matte fixar det nog så – tror ni inte det?!
   NosPuss Wikki

 2. Nu börja matte låta så där konstigt igen. Pratar om att de var ”tööööta må lammisar”. Högländarna var också ”töööööta”.

  Här i Skåne har det också börjat bli barnkammare. Gammelmatte såg kullerstenar i går. Vi kallar Vildsvinsbebisarna för kullerstenar. De ser nästan ut som sådana när de kommer i sin gåsarad efter sin mamma. Jättesöta är de – när de e små!

  1. Visst är det konstigt när människor börjar prata da-da-språk bara för att de ser något smått?! Likaså med kattungar?!
   Usch jag är lite rädd för vildsvinen…
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *