Kamouflerad tron

En Chippendalebyrå – senaste modellen! Här bakom döljer sig kisses hemligaste ställe:
black2

Toalådan UnderCover, enligt senaste modell från KittySaks, men missen ser inte så nöjd ut… och det tror jag det, hur många av er vill ha klaustrofobiskt mörker på toastället? Dessa toaskynken finns även i modellen BeachBoySurfarBuss:

bluevanback1 Samt en bambuhydda a la Hawaii:
beac Men stackars fotomodellkatten. Undrar hur många gånger de stoppade in honom i toalådan, och han fick kliva ut till en massa fotoblixtar? *buffar tröstande*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Kamouflerad tron”

 1. Stackars misse *tassklapp*

  ”men jag ÄR ju inte nödig”

  Vi har också fått gömda lådor, fast inte så flådiga som de där, men bra ändå, för vi kan lurpassa på varandra *busbråka* på varsin sida om hålet, eller ännu bättre, hoppa på ovanifrån när brorsan intet ont anande kommer ut efter förrättat värv!

  http://xn--brderna-bus-sfb.har.skoj.nu/foton/hol_3.jpg

  1. Jag tycker att er låd-variant var mycket snyggare och mer praktisk!!! Får jag låna bilden och visa den för de andra här på min blogg?!!
   NosPuss Wikki

 2. Ingen speciellt tass skicklig fotograf det där. En riktig kattvän vill ju inte ha en sådan sak när de ser hur missnöjd katten ser ut.

  1. Nej, det har du sannerligen rätt i – och modellkatten ser ömsom ledsen, ömsom osäker ut… stackaren… Det där hade du och jag fixat bättre, elelr hur? *blink*
   NosPuss Wikki

 3. Hahaha, jag håller mig till Slumpens lilla insats i toaletten jag totalt okamoflerad och med så bra höjd att han kan se allt han behöver:)
  Kram Jam o Spinn

 4. :o) Apselut får du låna! Det finns flera bilder också, de heter likadant, fast _1, _2, _4 och _5 istället.

  1. Vad snällt, tack! Då ska jag via upp er fina toa-idé. Men var har ni köpt de där bra-iga luftiga ”spjällådorna” som kattlådan står i?!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *