Skönt med sol på svansen och nosen

_b114
…på en promenad med husse och matte. Och jag ser att en liten ängel varit och lekt i snön?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Skönt med sol på svansen och nosen”

    1. Mjau, jag tror på våren! Det killar så mysigt i nosen, det måste vara vårkänslor!
      TassKram Wikki

    1. Mjau, man önskar att man kunde få vara ute lite mer – en kattlucka till balkongen hade ju suttit fint!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *