Katt i tusch – och dusch…

Janetta var ett tag jourmatte åt katten Bror och hans mamma Mathilda åt Katthjälpen i Malmö, och då kom de här roliga teckningarna till:

brorkattserie
Jag har fått låna dem från Janettes blogg, tack för det!kattkraksserie

Det är inte svårt för en kattägd person att känna igen sig…!?

skaffatkatt Vi katter har som tur är god humor!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Katt i tusch – och dusch…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *