Hjälp mig att spinna för Kosmos

Det här är supersöta lilla Kosmos, en pigg kattunge… som haft tur och var en av vinnarna av Novas dekalset… men som också haft otur!kosmos1

Härommorgonen vaknade Kosmos matte av ett ruskigt kattoväsen hittade sin misse skadad, det kan du läsa om på den här länken. Här är hon med sin onda rygg nu, det riktigt syns att allt inte är bra:

kosmos
Så hjälp mig nu att kurra så mycket helande spinn till Kosmos som ni bara kan! NosPuss på dig, Kosmos! Kurr kurr kurr Spinn!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Hjälp mig att spinna för Kosmos”

  1. Toppen! Stora mattes katt Tanja på landet kurrar också!
   NosPuss Wikki
   PS Vilken superfin kattavla det var ni hade med egna namn på!

 1. Hej – Kosmos syster Norpan här.

  Tack för ditt inlägg och hoppas verkligen att alla tankar och tröstkurrande ska hjälpa. Jag vill att syrran ska bli bra och kunna busa med mig igen. Nu kan jag bara ligga hos henne så ofta jag kan och trösta henne och hjälpa henne med tvättning och så då hon inte riktigt klarar det själv.

  /Norpan

  1. Åh Toppen Norpan att du hjälper syster som inte mår bra… då behöver man slickhjälp och en stödjande tass! Vi tröstkurrar och healingspinner allt vi kan!
   NosPuss Wikki

 2. Fy ja .
  Läste detta i morse och fick så ont i magen så jag kunde inte ens kommentera inlägget.
  Hade en liten Lillen här för många år sedan som blev sån´2 ggr i samband med att vi gav honom avmaskningspiller.
  Men har oxå haft en kompis som haft en katt som blev sån utav att hon hoppade ner från en stol.
  Typ Taxförlamning. Hon blev bra, men inte vår Lillen.
  Hoppas att det går bra för Kosmos. Sagt åt mina 7 att försöka hjälpa till med healingspinn för henne.

  Blir så ledsen
  Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *