DrömKattHemmet

I natt drömde jag om nya katthemmet Kompis:
villavk
Det var en korsning mellan Nobis Tornvillan på Nacka Strand och Pippi Långstrumps Villa VilleKulla!
tornvillansommar1
Med massor av tinnar, torn och mystiska balkonger… Kan det vara en sanndröm, Sonny och Maritha?! Vilket DrömKattHem i så fall?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “DrömKattHemmet”

    1. Tänk vilka häffanns Långstrump-kattburar det hade gått att göra? Torn with a view?! *spinner*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *