Queen Cats

https://youtu.be/9Wyg0zlPVNg

delilah

Att visa Freddie Mercurys hyllning till sin katt Delilah, det kunde jag bara inte vänta med, även om länken fanns i ett tidigare inlägg… Jag har tassat runt och nynnat på den här låten hela helgen!

Det sägs att Delilah sov hos Freddie även den sista sjukdomstiden, ända till slutet när aids tog hans liv, men om det är sant vet jag inte.

På många sidor på nätet rabblas alla namnen på de många katter som Queen-stjärnan hade, men det finns få bilder och mycket lite påtagliga fakta. Kanske känns det bäst att minnas den levande vitala Freddie så här, med katterna Oscar och Tifffany:
oscartiff

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Queen Cats”

    1. Kan man göra annat änälska Queen? Allt i från tidiga ”Killer Queen” och ”I’m in love with my car” till ”Barcelona”???! *kurr*
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *