Jubel för Kompis nya rastgård!

Å vilka härliga hemma-hos-katterna-hantverkare! (Släng dej i sjön Timell,var har du varit?! Nu missade du ett projekt!) I veckan lovas invigning av katthemmets nybyggda rastgård – undrar vem som blir första katten ut???! Snart är den nya rastgården färdig
Och tänk vad skönt det kommer att bli för missarna att kunna få uppleva vårsolen utomhus! HurrJam HurrJam!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Jubel för Kompis nya rastgård!”

  1. Mjau, det blir ju så underbart för dem att få komma ut och nosa på frisk luft! Med lite tur kanske det lockar fram kattkompisar från skogen?
   NosPuss Wikki

 1. PARTYYYYYY!!!!! Jag kan se katterna med partyhattar på sig och springa runt busiga som bara den, och glidandes på den kokta torsken så att makrillfilé-smulorna flyger omkring… Tihi! Då skriker de: UUIIIIIII, precis som när den lilla myran åker rutchkana på snigeln… Sen kommer Maritha infarandes och skriker UUIIIIII, hon med, men av annan anledning! Haha!

  Så här trevligt skrev Gunlog på Hittekatter i Fokus igår ang Invigningen av rastgården.

  fler än jag som skulle vilja vara med.

  Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *