Följetongen Slumpen på toa del 2

mariabilder
Oj, undrar Slumpen, vart tar grejerna vägen? Hur katten gick det här till?!!! Fortsättning följer!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Följetongen Slumpen på toa del 2”

  1. Har inte varit här på ett tag men… handlar det alltså om att lära katten gå på toa? Har läst om det, men aldrig fått följa nån som verkligen satsar på det.

    1. Det finns nog många som satsar på och lyckas toalettträna sin katt. Fast jag undrar hur det skulle se ut med en rultig Wikki på toakanten… *fniss* Tänk om jag vänder svansen åt fel håll?!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *