Vår-längtan


En annorlunda  vårdröm… Jag kände bara för Vivaldis ”Våren” och hittade stycket illustrerat både med blomknoppsfoton och som hårdrocksversion. Men den här sandkonsten var bäst!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vår-längtan”

 1. Wikki, det är fritt fram att använda så fina citat som ”din katt är din skatt”. Såg även en annan grej på fuskbyggarna på tv 4, där sa Martin Timell att ”när man kommer med goda nyheter så går det alltid en katt förbi”. Det var den enda bra med det programmet ; )

  Lillmatte mår bättre. Sover i sin nya sitt del till vagnen.

  Vi har fått massor med katt saker från några vänner till matte som vi skall sortera och donera till något katthem. Fast vi behåller not det tjusiga klätter-trädet själva.

  TassKram Signe och Sven

  1. Ja men så klart att ni ska behålla nånting? Det är ju NI som fått sakerna. Fast väldans snällt att ni delar med er!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *