Strumpgalenskap

Vad i ett par kryddiga strumpor är det som gör en katt så salig?

mir_b1
Något i vissa personers svett eller kroppsdoft kan göra en katt fullständigt salig i ett euforiskt rus nästan likt det av kattmynta…
mir_b2
Den här foten är min! Aaaaahh…. sniff…. tugg….. mmmmmmmm!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Strumpgalenskap”

 1. Människor sänder ut feromoner precis som alla andra djur, men det begriper de inte…! Och det är feromonerna vi reagerar på, en del doftar ljuvligt, andra otrevligt, beroende på hurdan personen är. Jag skulle känna igen min matte i ett becksvart främmande rum, för hon doftar på sitt alldeles eget sätt. Och gammelmatte. Och varenda en av de andra katterna. Och de flesta som hälsat på här och varit trevliga mot mig…

  Tass från Imma, abbemissa.

  1. Mjau,strumpägaren i detta fall hade i alla fall massor av feromys under fötterna… *spinner*
   TassKram Wikki

 2. Så där brukar jag också göra ibland. Men man kan liksom inte låta bli att ta en tugga ibland och det gillar inte husse så vidare mycket. *fniss*

  1. Undrar varför det oftare är godast arom på herrstrumpor?! Hm plats för nytt forskningsområde, tror du inte det, Sippo?
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *