Sol!

Min favoritplats är alltid i en solstrimma! På förmiddagen på köksbordet, på eftermiddagen på balkongen… Det är väl därför det heter solkatt???solkatt
Mer sol åt oss katter, tack!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Sol!”

    1. Men vilken söt liten sol i din kommentar…. Varför kan inte jag hitta hjärtan och solar att skriva in i kommentarerna???
      Suckar Wikki

    1. Värme i pälsen, jaga kryp på balkongen och äta färskt gräs… *drömmer*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *