Kompis i tidningen igen!

fiffi1b
Maritha och Fiffi visar upp sig i Nybro/Kalmar tidning idag! Lilla Fiffi har en helt underbar ugglelik uppsyn och hon är delvis klippt baktill…
katthemsbanner2

Maritha går i skogen och omgivningen dagligen för att leta efter spår. ”Mitt hopp är att katterna har klarat sig, men sökt sig längre bort. Jag var uppe senast i dag, men jag såg varken några spår eller katter och folk jag pratat med har inte heller sett några katter på länge.” säger hon med vemod i rösten.

Oron är stor att katterna som kan finnas kvar ute ska bli dräktiga eller fara illa. Tidningsreportaget ber folk i trakten att hålla utkik och meddela om de ser någon okänd katt till Sonny och Maritha.

Snälla någon, ring snart med kattrapport!?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kompis i tidningen igen!”

  1. *Torkar tåren* & hoppas oxå på fler tassar ?…Tänker på Er & har Köpt ytterligare fina alster till förmån för Katthemmet genom Gurkiss!!!

    Jam & Kram från Oss!!!

    1. Jag hoppas verkligen att katterna kommer ”hemåt” nu… Man får fortsätta att hjälpa till så gott det går!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *