Jag har tassvantar!

Både fram och bak har jag extralurv på tassarna så här års:
mir__large2
Tja egentligen är det kanske extra mycket lurv överallt. Matte säger att jag ska bli klippt hela jag till sommaren… Men tänk om jag blir frusen och förkyld då?

mir__large3

Så här mycket vaddering sitter det under framtassarna så jag blir inte alls kall om trampdynor och klor när jag är ute i snön!

Lite bökigt är det ibland när det fastnar is i pälsen mellan tårna (Eller skräp i från toalådan…) men då gäller det bara att ha ordentlig fart och ruska dem!

mir__large4
Baktassarna är också väl omstoppade med päls. Så skönt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Jag har tassvantar!”

  1. Undrar om manskulle kunna sticka något av katt-ull?! Varmt borde det ju kunna bli!
   NosPuss Wikki

 1. Nu förstår vi varför du inte tvekar att ge dig i kast med snön. Vi har inga sådana vantar på våra tassar, så nu när det är isigt så är det riktigt kallt att sätta tassarna utanför dörren.

 2. Lillen och Minstingen här hemma har ju sk. tofflor på tassarna. Himla snyggt men inte så praktiskt när man sular omkring och har bråttom 🙂 för då halkar man så lätt.

  Skit mellan tårna är aldrig roligt 🙂

  Tasskram
  Gänget och jag

  1. Det är lite jobbigt ibland med tassluddet när det är blött, man sätter våta tassavtryck överallt… ^^
   Krama Gänget!
   NosPuss Wikki

 3. – Matte får inte klippa mina klor just på grund av att jag också har så där mycket hår mellan trampdynorna…det kittlas något förskräckligt när matte håller i tassarna!! hälsar Atos.

 4. Åh Wikki det här är det finaste vi sett på länge! Din päls är ståtlig även under tassarna. Du, det är ok att ligga på latsidan ibland. Ta en tupplur och vila från bloggen då kommer inspirationen : ) Nospuss från oss Sven & Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *