Madonna hälsar välkommen till Södertälje Katthem!

Katten Madonna vill gärna träffa Dig som kan bli hennes Egen Människa! Madonna är en snygg tjej med exklusiv look, kloka åsikter och ödmjuka önskningar om en liten vrå i någons hjärta att kalla Sitt! Så här ser hon ut:

madonna_tors
Hon väntar på Dig på Södertälje Katthem! Läs gärna här på bloggen om hennes upplevelser innan hon kom dit också! Det finns flera läsvärda kapitel med en sorglig men tyvärr inte ovanlig katthistoria…

Katthemmet har följande besökstider:
Torsdagar kl 17-19, Söndagar kl 15-17.
Adressen är Morabergsvägen 6D i Södertälje!

Passa också på att boka den måndag den 15 mars i almanackan! Då kl 19.00 är det konsert i S:t Jacobs kyrka till förmån för katthemmen!

Biljetter kan köpas en timme före konserten vid kyrkans entré eller beställas på tel 0705-95 08 73. Pris: 200 kr styck.

catbar9

Medverkande: Tobias Carron (flöjt), Martina Dike (operasångerska), Per Enoksson (violin), Samuel Fröler (skådespelare), Mariella Karle (sopran), Katarina Lindblad (mezzosopran), Ann-Marie Lysell (violin), Elisabeth Lysell (cello), Håkan Martinsson (orgel), Torsten Nilsson (violin), Margot Nyström (piano), Jan-Olof Strandberg (skådespelare), Mats Widlund (piano), Carl Otto Werkelid (Sveriges kulturråd i London, tidigare kulturchef på SvD), Johan Beck-Friis (veterinär).

Mjau vad fint det måste bli!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Madonna hälsar välkommen till Södertälje Katthem!”

  1. Vad roligt att du puschar för en hemlös katt på Södertälje Katthem. Vi har många fler katter som också behöver ett eget bra hem. Bl a två katter som hittades i en lägenhet sedan matte flyttat utomlands och bett en väninna se efter katterna. När väninnan inte kunde se efter dem längre sa matte: ja, men låt dem vara och om de fortfarande lever när jag kommer hem så avlivar jag dem då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *