Vilket är att föredra?

regnmtarkatt1

Regn eller snö? När snödrivorna ligger höga en dag som idag kan man roa sig med att drömma om den kommande sommaren…

Matte klurar för fullt på vad hon ska odla på balkongen den här våren, och vill alltid köpa massor av fröer fast vi saknar rabatt att sätta dem i.

Den senare problematiken bryr sig matte inte om, hon har adopterat rabatten utanför vår port och fyllt med växter i alla fall! (Som vi hoppas inte far alltför illa där nere under snön…)

Men det är en viss tjusning att kika på kattsaker också inför sommaren, som den här söta regnmätaren. Hur ofta den behövt tömmas om det nuvarande snöfallet

ntkatt1

kommit i regnform vågar jag inte ens tänka på!

En annan variant av trädgårdspyssel är en plantkatt – dvs en nätram som man fyller med kraftig mossa och sedan planterar in ranke-bildande klätter-växter (Som murgröna t ex) i, det borde ju bli hur snyggt som helst! Den är ju redan i Wikki-format…

Det finns också en modell i sittande figur.

Eftersom matte är händig med sina tassar tror jag nog hon skulle kunna vika ihop en sådan här katt åt mig av nätbitarna som blev över när balkongen nätades in?! Visst kan du det, matte? Vakna, matte, det är morgon och jag har en idé! Och jag är hungrig också!!! Maaaatteeee??

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *