Läs i Östran om katthemmet Kompis

Maritha hoppas att fler katter lever… Jag hoppas också… Kom hem nu, saknade katter, kom hem från snö och kyla!

Östran skriver om ett annat hopp också: ”Maritha hoppas få det nya katthemmet klart lagom till sommaren. Det är redan ett flertal människor som erbjudit sig att hjälpa till med uppbyggnaden av det nya katthemmet.” 

Vi hoppas ännu mer…  medan snön faller bäddar vi in hela Svalehult i önskningar och hopp! Kom hem nu, missarna, kom hem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Läs i Östran om katthemmet Kompis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *