OS-Bragd-Guldet går till Sippo!

OS i det här fallet står för ”Otrolig Skrivare” och det är vad Sippo är!

prespres

Han har nämligen tillsammans med sin husse skrivit sin Första Bok! Den heter ”En katts betraktelser – det första året” (Och precis som med StarWars-filmerna och allt annat som är Viktigt har i livet så kommer vi att se fram emot nästa ny del och nästa och nästa…)

Här på Vulkan kan du beställa den eller provläsa ett avsnitt ur boken – den är precis lika oefterhärmligt katthumor som hela Sippos blogg, och jag ska absolut beställa mig ett exemplar. Heja Sippo och husse, det här var fankattastisk bra gjort! Och Snuffe har ju stöttat också. Tror jag…

Hmmmm… undrar om jag skulle göra en bok av min kattiga blogg också? Enda problemet är ju hur man ska få med alla filmsnuttar och rörliga bilder???! Det får bli en Wikki-DVD kanske? *grubblar*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “OS-Bragd-Guldet går till Sippo!”

  1. Sippo är en värdig vinnare av OS Bragd Guld. Den här typen av aktiviteter hjälper till att öka förståelsen för katter och deras situation. Människor som kanske inte visste om att det borde ha en katt kanske skaffar en om de får läsa en så här rolig bok? Vi får hoppas det, förutsatt förstås att de är lämpliga att ta hand om en katt.

  2. Nämen oj! Du skämmer ju bort mig med alla snälla ord. *röd om nosen* Vet du, husse undrade också hur man skulle kunna få med filmsnuttarna i boken. Men så tänkte han att det är bättre med en bok utan film än ingen bok alls. Det var väl klokt? Smart idé med DVD med filmsnuttar. Det tål att fundeleras på. *djupa tankar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *