En fasans vinter för de hemlösa katterna – och andra…

Mer snö, mer kyla… när morgonen idag kommit med sol och gnistrande drivor finns inte ett kattspår utanför. Var är de, alla de hemlösa halvvilda katterna som jag vet finns här? Har snön stängt in dem under bodar, uthus och buskar? Hur ska de hitta mat? Vatten?

Hur ser det ut i resten av landet? Platser där människor har fullt upp med att rädda andra djur och sig själva? I Nyköping har en
kaninl
utställningshall rasat över en kaninutställning med kanin-SM. Mer än 800 kaniner befaras ligga under den del som fallit samman och ingen får gå in där ännu på grund av rasrisken. Skadade kaniner hoppar omkring och chockade förtvivlade utställare väntar på hjälp. Nu är det kallare och många av djuren har varken päls för det eller mat…

Gissa om hemlösa katter känner igen situationen? Min tanke går till alla dem som håller på att gräva sig ut nu, både katter och kaniner… Stora SkaparKatten, hjälp dem! *tår i ögonvrån*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *