Här är Beviset!

katt_parts
Ta en titt på Kattens BeståndsDelar så ser ni att katter HAR ett hjärta av GULD!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Här är Beviset!”

    1. Ja fast jag gillar inte det där med fiolsträngarna kring tarmpaketet… det är nog förlegat! *rys*
      TassKram Wikki

    1. Fast det är visst bara en myt… Jag måste nog berätta det i ett blogginlägg hur det förhåller sig med catguts i strängar så alla katter lugnar ned sig…
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *