-23 grader och usch…

Hjälp! Jag sa ju att jag INTE vill gå ut???!

Jag tycker synd om alla människor som måste ut i denna kyla för att åka till sina jobb… Klä på er extra!

Nåja, det ska visst bli ”varmare” framåt lunch men isiga -10 grader är för mig fortfarande SÅÅÅ kallt!

Naturligtvis måste man hjälpa till att värma sina människor, så jag har pälsat av mig så mycket som går både på husses och mattes kläder. Äntligen kommer alla mina pälsbollar till nytta, jag visste väl det!

Ha en bra dag, allihop!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “-23 grader och usch…”

  1. Mjau, matte säger att istid är ännu värre, så det här kanske bara är förövning??! Men när naturen håller på så här och har sig, så kanske vi kan vänta oss en lika överdådig sommarvärme!? Vad ska man tro?
   Jag klättrar högst upp i klöstornet och somnar om. Det är varmast närmast taket…
   NosPuss Wikki

  1. Men SOOOOOOOOOOOLEN lyser i alla fall – och trots alla minusgrader så värmer deni alla fall där den lyser in genom fönstret! *spinner*
   NosPuss Wikki

 1. Så snäll du är som hjälper till att värma din familj! Vi klosterkatter gör vad vi kan för att ludda av oss och matte säger att alla hennes och gammelmattes kläder är håriga… matte har t.o.m. sagt att hon måste hänga undan kläder som hon kan ha när hon behöver vara ”luddfri” – undrar vad hon menar med det?

  Tänk att ni har så kallt! Vi hade -20 grader igår, men idag är det bara -8…

  Tass från Imma, abbemissa.

 2. -24 i morse men sen blev det sol att ligga och gosa i på fönsterbrädan. Nu är det ”bara” -15!Tur att vi alla kan mysa ihop så det blir lite varmare! Nosbuff

  1. Ja vi får allt gosa ihop oss, för Nova är väldigt frusen! Hon darrar som den värsta vibrator då…
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *