Jag toppar KATTegorin ”Vetenskap och Miljö”

vetenskap__

Självklart kan en katt vara vetenskaplig – och KattMiljö, det är mitt favoritämne! I synnerhet vad gäller hemlösa katter som behöver hjälp att komma till Trygga Egna KärleksFulla HemMiljöer!

Så vill du hjälpa en hemlös misse, stöd Ditt Lokala Katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Jag toppar KATTegorin ”Vetenskap och Miljö””

  1. Grattis till förstaplatsen.
    Hoppas att du få bli kvar där för alltid.
    Ju högre upp dessto fler som läser.
    Vi stödjer naturligtvis våra lokala katthem.
    Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *