En hälsning från Tilas familj:

Matte Ulla skriver:

Tack för ert stöd. Som ni förstår så saknade vår kattunge Bosse sin syster Tila, så vi har skaffat en lillasyster till Bosse. Tyvärr så orkade jag inte slita bort hundarna… Jag kommer aldrig att glömma hur Tila blev ihjälbiten mellan dessa käftar och hennes skrik…

Varmaste kramar från alla oss kattvänner kommer till er, Bosse och lillasyster Katt!

kitangel_-gif

Tilas skrik ekar i mina öron också. Det borde inte ha fått hända, om hundägaren tagit sitt ansvar! Tila har ett värde! Jag tänker inte ge mig! Tila har ett värde!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “En hälsning från Tilas familj:”

 1. Nu gråter vi all… Tur att Bosse frå en lillasyster hoppas han mår lite bättre då. Det är så hemskt att jag tycker att man borde göra något med hundrana. Nästa gång kan det bli ett barn eller? Kram från Agnes

  1. Vi får hoppas att det upprop som gått nu både i mail och pappersform till polisen åtminstone kan leda till att ngåon åtgärd ordnas med hundarna. Familjen är ju säkert oroliga för sina kvarvarande katters säkerhet. *suckar*
   TassKram Wikki

 2. Tänker mycket på Tilas matte Ulla med fasa.
  Må vi slippa få höra sån´t här fler gånger.

  Klart att fallet skall tas upp igen.
  Förstår att dom fick skaffa en lillasyster till Bosse.
  Har sett på mina egna lurviga barn hur dom verkligen KAN sörja och sakna en kompis under långa tider.
  Skickar en kram via dig Wikki till Tilas familj.
  Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *