Snyft mjau-gnäll!

blinkperser
…jag hade skrivit ett långt inlägg och det bara försvann! Gnyyyl….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Snyft mjau-gnäll!”

  1. JA och inte kan man bita dem så att de skärper till sig. Det blir bara kabelbrott och ännu värre då, säger matte. Så igår satt hon och lagade datakablar med superlim…
   TassKram Wikki

 1. Matte litar inte alls på att internet håller sig uppe så länge att hon hinner skriva sina inlägg, så därför skriver hon först en kladd i ett text dokument t ex word och sparar det i en mapp för inlägg. Sen kopierar hon den bara och klistrar in på nätet och kanske gör lite justeringar(ibland kan blogg sidor protestera lite mot detta men det brukar gå ändå). Ett litet tips till dig och din matte bara. Tass/Puma

  1. Ja, du har rätt Puma, jag måste börja något liknande jag också! Igår var verkligen frustrerande… men å andra sidan tror jag inlägget blev lite klarare och bättre efter en natts sömn, så det kommer snart! ^^
   Kompis, jag uppskattar VERKLIGEN att få dina goda råd, artikeltips och sådant, tack snälla!!! Det är värt jättemycket!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *