Ladisdinglu har drabbat mig…

…eller är det bara snötrycket? Det är så mycket snö på vår balkong att matte är rädd den ska rasa ihop!

_b90
Ungefär som taket på den gamla lagården på landet…

Det finns säkert 100 påbörjade blogginlägg och inget tycka bli färdigt. Idag är Wikki bara trött. Jag tror jag tar och somnar om.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Ladisdinglu har drabbat mig…”

  1. Stackars Wikki. Det är verkligen inget roligt kattväder nu. Det är nog mer rena rama hundvädret, haha. Men lite roligt är det att se alla bilder på hur mkt snö alla har. Snart ska Matte lägga in sina också. Sov Sött!! Nosbuff/Puma & Sixten

    1. Snarkade så gott sedan… med nosen i svansen! Tänk vad vi katter har det bra som har svanshuvudkudden med oss, alltid!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *