Fler vackra utställningskatter från helgen

_b86
Somliga ville inte synas…
_b87
Andra syntes lite mer, i sina kryp-in…
_b88

Det var lite svalt i mässhallen så för de tunnpälsade katterna var ett varmt bo och att fånga en av de få solstrålarna eftertraktat!

_b89
Välpälsade katter däremot poserade utan att huttra!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Fler vackra utställningskatter från helgen”

  1. Oj, jag skulle gärna ha en långhårig som kompis till Slumpen:) Gosigt! Men Emmas allergi satte gränden till EN katt och det är så klart min prins det:)
    Kram Jam o Spinn

    1. Med tanke på allt jobb du har med alla andra djur så… Sedan lär visst somliga långpälsiga katter sprida MER allergi än korthåriga – utom sibirisk katt. Slumpen var nog av ödet utsedd att komma till dig. Undrar om han inte tror att han är hund numera?!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *