Vi går på lejonjakt

Det kom en liten present… vi lyckades gissa att den kom från Imma och hennes familj. Tack så jättemycket!

img_largeb

Nova är snabb som en raket så det gick bara inte att få henne att fastna pån bild när hon kastade sig upp på kylskåpsdörren efter den lilla lejonfiguren med magnettassar…

Lejonet måste ha haft väldigt god doft, för Nova gav mig inte en chans att titta på leksaken, hon tog den i munnen och galopperade runt i lägenheten med den flera varv, kastade den högt i luften, fångade den med tassarna, jättelycklig…

img_large1m
Den är så söt och det prasslar perfekt om den! *Nova-leende*
img_large2
Men Nova, nu har du haft in den under bäddsoffan för 4e gången, nu är det min tur! Mmmm vad gosig den är!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vi går på lejonjakt”

 1. Så ni gissade att leksaken var från oss… det var klurigt av er! Vi tänkte genast på er när gammelmatte visade lejonet hon hade köpt på den där båten hon och matte åkte med… visst ser det ut lite som Nova? Och vi katter vet ju att vi är lejonets allra mest förnäma släktingar!

  Kul att ni tyckte om presenten – den var ni väl värda!

  Tass från Imma, abbemissa.

  1. Matte påstod att hon kände igen hur jag var titulerad på brevet, det var så fint!
   Vi leker så mycket med lilla lejonet, det har precis storlek som en mus och det går att kasta så kul med! Men jag lovar, vi tuggar inte sönder det!
   TassKram Wikki och Nova

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *