Pärlekatter i den högre skolan!

Det här är mer än jag visste var möjligt – en kattbild gjord av 3600 pärlor:
ppkatt
Jag kan tänka mig att denna pärlbild ser ut precis som ett foto i rätt ljus, den är helt fantastisk! Emo som gjort den och flera andra vackra pärlbilder har massor av bra tips på sin hemsida. Se och njut:

mango
Titta på dessa bilder och kisa lite grann med ögonen! Ser du?!! Miaooo!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Pärlekatter i den högre skolan!”

 1. Ja kisar och kisar.. men de e bara suddigt.

  Vänta…

  -Va sa du matte? Äh dumheter! Ja e katt och vi behöver inga glasögon!!!

  Tass Wikki.

  1. Nea, jag älskar dej, du är den roligaste katten i dag! Nu har jag skrattat så morrhåren trasslat ihop sig…
   TassKramar Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *