Tack till alla generösa kattvänner!

tack_nerk

Min allra största TassKram & NosPuss till TACK TACK TACK till alla generösa besökare, NERK-medlemmar och försäljare som var på NERKs kattutställning i Örebro i helgen! *stora glada tårar på nosen av tacksamhet*
_b71
Först var matte och Stora matte till Örebro katthem på lördagsmorgonen och lånade en insamlingsbössa där och märkte den för Katthemmet Kompis. Här vaktad av katten Hoppetossa (Som du kan läsa mer om här.). Så åkte de till Conventum Arena och jobbade i två dagar med att hjälpa till att samla in pengar till båda katthemmen.

Vi hade givetvis frågat först, både Kattklubben NERK och Örebro Katthem att det var godkänt av dem att samla in bidrag till Kompis också. Ja, att de har katthjärtat på rätta stället, det var då uppenbart denna fantastiska helg!

_b72

Örebro katthem hade samlat ihop massor av saker till lotterier som gav en härlig slant och samtidigt många lyckliga vinnare – i synnerhet vid sådana tillfällen som när ägaren till en frusen sphynx vann en fleecefilt, eller en liten kille som vann en jättestor flygödla i plast på barnens lotteri: Han sprang omkring och lekte med den hela dagen sedan…

Matte, Lena, Sandra, Carro, Josefin och flera andra hjälptes åt vid lotteribordet,

_b73

medan Stora matte gick runt och delade ut en folder (Ja Nova och jag läste och godkände den!) om katthemmet Kompis och skramlade med bössan – det skänktes en bra slant (Ja rentav också några euro, 5 franc och en norsk krona… från många tårögda utställningsbe-sökare) som sätts in på deras konto i morgon! Vi hoppas ju såklart att många av dem som fick och läste den lilla foldern själva gör likadant och sätter in pengar!

Därtill kommer tacksamheten till alla utställare som kom och skänkte av kattfoderpåsar, som de vunnit i pris! Det blev jättemånga. Lika tacksamma är vi ju så klart för all kattmat som också skänktes till Örebro katthem av Royal Canin och Hills, liksom lotterisaker som skänktes av Kattprylar och många andra!

All denna hjälp kommer många katter till gagn. Jag hoppas vi kan återgälda detta med att visa att det tas väl vara på allting!

_b74
Och så måste vi ju jama lite extra om snygga svarta Zorro som kom hedrande 2a i huskattklassen igår!!! Han gick länge hemlös i Fjugesta, kom till Örebro katthems jourhem i juli förra året (Han kallades Tjära då, finns på Örebro katthems sida med adopterade katter för november 2009) men adopterades av sin familj i oktober! På knappt tre månader har de sett potentialen i denna kattkille och nu var han alltså en cool prins på utställning! Katthemskatter kan! I alla fall hos oss i Örebro!!! Grattis Zorro! Ja då – så klart gratulerar vi Malins katter Damian och Stephanie, också f d katthemskatter, som vann proffsigt också! Men de ha ju tränat lite mera…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tack till alla generösa kattvänner!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *