Precis där man är som mest i vägen, del 2

_b75

Katter framför kameran är ett helt äventyr för sig. Givetvis är vi sååååååå hjälpsamma! En blöt nos rakt på kameralinsen eller en tass i kameraremmen, det är bara att räkna med… för att inte tala om när man ska fotografera en katt och inte ser när katt nr 2 kommer smygande och ställer sig i vägen framför just när man trycker av…

slump6
Från Slumpens matte kommer en rapport om väl inprickade kattplaceringar också: Det är lite besvärligt då jag ska in i duschen och Slumpen sover sött precis där.. För att inte tala om då jag packade ner alla julgardiner och dukar i en resväska jag har dem i och sen skulle stänga den.. Vem låg där och sov som en liten belåten gris!
Men det är ju allt det som gör dem så goa…  Ovan bild på då Slumpen boar in sig i garderoben. Kram Jam o Spinn! 

Och Mari berättar om taktiska kattplaceringar som jag tror 90% av alla kattägda känner igen sig i:

I sängen när man sover så har jag oftast en katt som ska trängs in sig under täcket och försöka stjäla till sig kudden. Annars om hon ligger ovanpå täcket så alltid när man i sömnen vänder på sig så vaknar man av att man ligger på en katt eller får en jamande katt i ansiktet. Jag älskar verkligen min sängkamrat även om hon oftast är i vägen!smulanibabygym
Här är en annan katt som ockuperat baby-gymet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Precis där man är som mest i vägen, del 2”

 1. Åh, det där känns igen 😀 Är därför jag har så många bilder på sovande katter, det är typ enda gången de är stilla…hehe… Och när jag sover så brukar min Yatzy lägga sig bredvid min kudde så när jag vänder mig i sömnen så vaknar jag av att ansiktet och munnen är fulla av katthår. Och hon sover gott vidare. Ger bara från sig ett litet ”mrrrmm” 🙂

  1. Det låter också som en underbar skildring av en lycklig trygg katt hos sin älskade människa… vilket är värt lite katthår i munnen!
   TassKram Wikki

  1. Det stämmer alldeles utmärkt! En liten rex, men jag kan inte säga vilken sort av de där cornish, devon och t. rex!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *