Snö kan vara blå

_b76
…i alla fall där jag sitter och tittar ut i morgonljuset!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Snö kan vara blå”

  1. På eftermiddagen komme också den rosa och den blå timmen. Kolla får ni se. Det är många konstnärer som fångat av det fenomenet och målat av sina motiv just då.

    1. Ja vi konstaterade tankfullt att snö är sällan helt vit! Den reflekterar schatteringar i alla nyanser färg, bara man är uppmärksam! =^:^=
      TassKram Wikki

  2. Wikki vi beundrar din svans! Den är helt fantastisk! Vår snö är vit vit vit och det är MYCKET av den.

    Tasskram Signe och Sven

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *