Katter och pärlor, ja…

bigkatt1 Kommer ni ihåg hur roliga katter man kunde göra med pärlplattor och fantasi? *spinner*
parlor
Hur ser ditt pärlplatte-katt-alster ut?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Katter och pärlor, ja…”

    1. Hade nog varit svårt att låta bli att tassa – det är som när jag och Nova sorterar mattes brodyrtrådar!
      TassKram Wikki

    1. Det här var då pärlekatter i den högra skolan, vad häftigt!!! Dem måste jag få visa för fler!!! Toppen!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *