Precis där man är som mest i vägen

Har ni märkt hur träffsäkra vi katter är? Vi har en inbyggd radar för hur vi ska vara exakt i våra människors blickpunkt, d v s den position där vi är som mest i vägen, eller syns/hörs mest! För vad gör man inte för att få uppmärksamhet?

__large133

Här är några excellenta platser för detta:
– Mitt i morgontidningen/likvärdig tidskrift som husse/matte vill läsa
– Precis framför datorskärmen/tangentbordet
– Alldeles framför fötterna så folk snubblar på en
– Med den absolut skramligaste leksaken i ett tomt badkar halv 3 på natten…
– Ovanpå högen med ren tvätt just när matte ska stryka
– På fel sida om dörren (Gäller ALLA dörrar, ALLTID)

__large134

Har du fler bra exempel? Skicka dem till mig, så kan vi kattfnissa tillsammans!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Precis där man är som mest i vägen”

 1. I sängen när man sover så har jag oftast en katt som ska trängs in sig under täcket och försöka stjäla till sig kudden.
  Annars om hon ligger ovanpå täcket så alltid när man i sömnen vänder på sig så vaknar man av att man ligger på en katt eller får en jamande katt i ansiktet.
  Jag älskar verkligen min sängkamrat även om hon oftast är i vägen 😀

  1. Det här känner vi katter igen… jag får allt ta och skriva del två på detta tema och ta med din kommentar!
   TassKram Wikki

  1. För att inte tala om när de sätter sig på en!??! Ser de inte när man smiter in under rumpan på dem för att paxa sköna fåtöljen först??!
   TassKram Wikki

 2. Kattfniss! Så roliga! Våran lillmatte frös så inatt, vaknade som en isbit. Fick både vantar, mössa och en extra pläd : ( Vad gjorde vi? Vi värmde våran matte : )

  Hoppas ni har en mysig söndag! Tasskram från Sven och Signe

 3. Oj nog finns en hel del exempel men jag tycker att det är lite besvärligt då jag ska in i duschen och Slumpen sover sött precis där.. För att inte tala om då jag packade ner alla julgardiner och dukar i en resväska jag har dem i och sen skulle stänga den.. Vem låg där och sov som en liten belåten gris:)
  Men det är ju allt det som gör dem så goa:) Idag la jag in bilder på då Slumpen boar in sig i garderoben. Sen ska jag visa då han boat in sig i kökslådan (mindre skoj)
  Kram Jam o Spinn

  1. Ja och så har vi det där faktum att det är så skönt att ligga vid värmeutblåset från laptopen… även om det kanske inte är så bra – både dator och människa riskerar att bli lite överhettade!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *