Katter man blir glad av

esa
Allt jag lyckats spåra av konstnären bakom dessa bilder är ett namn: Elene. Om det stämmer. Men det är bilder jag vill visa för de gör mig så glad!                                                              =^:^=

esa1
Och det är viktigt att skratta ibland! (Jag åldras hellre med skrattrynkor än med sur-skrynkel, det har jag sagt förut!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Katter man blir glad av”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *