Bara 5% av alla röda katter är honor?

djungelnova
Resten är killar. Det måste betyda att min kompis Nova är en lite speciell tjej! Hon är ju helröd… *spinn*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Bara 5% av alla röda katter är honor?”

  1. Det är ju som de där skölpaddsfärgade katterna, där är alla honor. Har aldrig sett en hankatt som är sköldpaddsfärgad iallafall. Tass/Puma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *