Idéer till quiltad katt

Det heter LappTäckesKatt på bonna-svenska men det är ju rätt OK att säga Quilt också…

Alla kreativa pyssliga kattälskare, här kommer lite inspirationsbilder för er som har tid, kli i fingrarna och för mycket tyger i lapp-lådan:
catsallover
En katt-quilt behöver inte vara komplicerad! Utgå från harmonierande tyger i färger du tycker om – och på en halvtimme vid symaskinen har du en vacker tavla eller kudde! Mönstret går att använda i flerfältstavlor/täcken med lite färgvariationer:
genericcat
Genom att lägga till lite detaljer och en mer arbetad ram så får du ett nytt konstverk. Quilt-entusiasten kan göra ännu mer komplicerade mönster, nybörjaren kan hoppa över den yttersta ramen… Den fantasifulla kan utveckla fler former för katten:
catquilt
Eller varför inte samla en hel sy-junta kring ett täcke och gör varsin kattruta?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Idéer till quiltad katt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *