Mer KattGraffiti

Jag tycker att Graffiti kan vara vacker. Men den ska då vara målad på något som dess ägare VILL ha målat med fin graffiti. De som sprayar tags och graffiti lite var som helst har jag ingen som helst aktning för.

Var i Sverige finns det vacker KattGraffiti? Artmosh har tagit den här bilden men som ni säkert ser är det inte svensk miljö:
artmosh
Och här är mer Ibiza-katt-graffiti som verkar snabbmålad:
orange_acid
E del graffiti ser ut att protestera mot något. Otömd sandlåda kanske? Den här är från Almada:
garffiti_land1
Skicka din bild av svensk KattGraffiti till mig  och tävla om ett kattpris!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *