Vet du om någon snygg Graffiti Katt?

Jag vet att det finns en graffitimålad katt vid Stockholms Katthem men jag har inte hittat något bra foto på den. Finns det fler? Tipsa mig! Skicka bilder på GraffitiKatter i Sverige!!!

happy1
Dessa hittade jag på HappyCat och den här är från Ibiza Town:
catartgraffiti
…men den här från Holland är också häftig även om den är lite överkluddad:
cat_red

Jag ska klura ut ett pris till den som skickar in den bästa svenska KattGraffitibilden! Berätta var i Sverige bilden finns och så blir det en röstning sedan!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *